Smarrigt med pasta, kräftor och dill!
För 4 pers
1 burk kräftstjärtar i lake (360 g)
½ gul lök
1 burk hela tomater
1 tsk dillfrön
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk hackad dill
250 g färska lasagneplattor
5 dl färdig ostsås (ex Kelda)
Hur:
1. Sätt ugnen på 225 grader
2. Låt kräftstjärtarna rinna av. Skala och finhacka löken. Låt tomaterna rinna av och hacka dem.
3. Blanda kräftstjärtarna, lök, tomater, dillfrön, salt, peppar och dill. Fördela röran på lasagneplattorna och rulla ihop.
4. Häll lite ostsås i botten på en ugnssäker form. Lägg i rullarna och häll resten av såsen. Strö över lite extra dillfrön och hackad dill.
5. Grädda i mitten av ugnen ca 25 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar