lördag 6 augusti 2011

Fylld avokado

Låter la gött?

För 4 pers
½ rödlök
1 burk tonfisk i vatten (200 g)
½ dl gräddfil
½ dl majonnäs
salt, malen vitpeppar
4 salladsblad
1 tomat
1 hårdkokt ägg
2 stora avokador
juicen från 1 limefrukt
svarta oliver
persilja

Hur:
1. Skala och hacka löken fint. Låt tonfisken rinna av i ett durkslag. Blanda samman tonfisk, lök, gräddfil, majonnäs, salt och peppar.
2. Fördela salladsbladen på fyra assietter. Skär tomaten i 4 klyftor och lägg på. Skala ägget, skär det i fyra klyftor.
3. Dela avokadorna och ta bort skalet och kärnan. Pensla limejuice på avokadohalvorna så de inte mörknar.
4. Lägg en avokadohalva på varje salladsblad. Fördela tonfiskröran ovanpå. Dekorera med äggklyftor, oliver och persilja.

Kanske?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar