Inget jag provat, men receptet hängde på en flaska rött som smakade förträffligt!
Röd pesto:
50 gr soltorkade tomater
½ dl pinjenötter
1 dl västerbottenost (riven)
1 vitlöksklyfta (pressad)
2½ msk tabasco
1 dl olivolja
salt
Pasta:
400 gr spaghetti
20 gr bladpersilja
100 gr spenat
Skinka:
300 gr serranoskinka
västerbottenost, riven.
Hur:
Mixa ingredienserna till peston i en matberedare ( det kan funka med en stavmixer) tillsätt oljan & smaka av med saltet.
Koka pastan enl. anvisningar och vänd ner persiljan och spenaten samt peston i den varma pastan.
Servera med skivad serranoskinka och riven västerbottenost.
Visst lät det smarrigt??
Kan du fixa den utan vitlök kommer vi och testar.Kramar m
SvaraRaderaSvarade en gång innan, men tycker fortfarande att den är OK u(tan vtlök för pappas skull)och med det goda vinet till. Kramar
SvaraRaderaNu är det tredje gången gillt, tycker fortfarande denna rätt är OK (utan vtlök) men ....serverat med vinet. Kramar
SvaraRaderasjälvklart =)
SvaraRaderaWho! Då kanske vi ska ta och smaka av det hos er istället? Som jag skrev, inget jag provat (men det ska bannemig testas!) Kram
SvaraRadera