onsdag 26 januari 2011

Kebabsås

Detta ska enligt konstens alla lagar (google) vara den absolut godaste hemmagjorda kebabsåsen som kan göras. Nja, det vet i smen, men den duger...

3dl gräddfil
2 msk majonäs
1 msk socker
1,5 tsk bostongurka
½ tsk tomatpuré
Tillsätt 2 msk vatten för en bra konsistens.
Ev. så kan en halv vitlöksklyfta tillsättas.
Kryddning med Santa Maria Five Peppers

Vrid ca 10-15 ggr ner i såsen med Santa Maria Five Peppers
Krydda sedan sparsamt med svart & vitpeppar, cayennepeppar, paprikakrydda, kebabkrydda och aromat.
Aromaten är rätt bra att krydda lite grann i taget och sedan smaka av innan man bestämmer sig för att ösa i krydda. Tycker såsen tar smak ganska snabbt av den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar