torsdag 3 november 2011

Mickes feta (tokfeta) kyckling...

Fet kanske är fel ordval, mer eller mindre så är det en.. hur ska man säga.. non weightwatcher menu. God? Ja för tusan! Elvis hade återuppstått! Japp, det är givetvis en tolkning av receptet.

Vad?
Ugn: 225 gr
6 st kycklingfiléer
5 dl grädde (Nix, här duger inte matlagningsgrädde!)
5 dl cremé fraiche ála fet.
1 flaska tandoori (har för mig att den är på ca 30 cl)
2 tsk sambal oelek
salt och peppar

Hur?
Lägg kycklingen i en stor form, blanda allt det andra till en härlig tjock sås. Häll det över kycklingen. In i ugn ca 45-50 minuter. Efter halva tiden lyft kycklingen så såsen kommer in överallt.

Server med ris och en sallad med ex avokado, mango, champinjon, tomat, rödlök och paprika. Dresserat av en balsamico sås.

Dricka? No tjafs, detta kräver ett totalt avslaget vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar